Cultuur

Vanaf het moment dat je ons pand binnenstapt voel je de bedrijvigheid en energie. Hier wordt niet stilletjes in aparte kamers gewerkt, hier werken mensen samen.

Deel op  

‘Ons pand bestaat veelal uit glas en heeft veel open ruimtes, wat eigenlijk een weerspiegeling van onze cultuur is. De lijnen zijn hier kort en transparant, je weet waar iedereen zit. En er heerst een gevoel van saamhorigheid, mensen werken hier graag samen.’

Verbindend

De centrale hal is altijd gevuld met mensen die elkaar opzoeken voor lunch of overleg. Heb je iemand van de Raad van Bestuur nodig? Dan loop je gewoon even langs. Een idee voorleggen aan je manager? Geen probleem, die zit een bureau verder. En is er een probleem wat direct moet worden opgelost? Dan staan je collega’s klaar om je te helpen.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Heb je een goed idee waarmee we onze dienstverlening richting de klant verbeteren? Dan is dat altijd welkom. Het leuke bij KAS BANK is dat je ze vaak ook zelf kunt uitvoeren. Hier krijg je snel veel eigen verantwoordelijkheid en kun je ondernemen voorbij je eigen functie. Iets wat wordt gewaardeerd door onze mensen, zo bleek ook dit jaar weer uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Vakmanschap

En natuurlijk, als financiële instelling hebben we te maken met regels. We moeten in control zijn en risico’s zoveel mogelijk vermijden. Daar laten we onze innovatie echter niet door tegenhouden. We hadden als één van de eerste banken een app voor pensioenfondsen en verzekeraars. Nu maken we steeds meer gebruik van Robotics. Mede daardoor behoren we tot de voorlopers op IT-gebied in de financiële sector. Daar zijn we trots op en daar investeren we in, net als in onze mensen.

Innovatie voor de klant

Inmiddels hebben we zelfs een innovatiehub: KAS-Lab. Interne en externe innovators bedenken hier samen vernieuwende ideeën voor nieuwe producten en diensten. Zo blijft de cirkel van vernieuwing bij en door KAS BANK rond. Want alleen zó kunnen we het verschil blijven maken voor onze klanten. Nu en in de toekomst.

Blijf in contact, we houden je op de hoogte