1. Werken bij CACEIS /
  2. Treasury & Risk Solutions

Treasury & Risk Solutions

De dagelijkse handel in posities en klantenorders vindt plaats bij Treasury en bij Risk Solutions.

Deel op  

“Als je bereid bent snel te leren, verantwoordelijkheid te dragen en je handen uit de mouwen te steken, krijg je hier al heel snel veel verantwoordelijkheid.”

Enerzijds helpen we klanten met het inzicht krijgen in en zo efficiënt mogelijk managen van hun beleggingsposities en het uitvoeren van transacties in onder andere aandelen, obligaties en vreemde valuta. Anderzijds zorgen we er voor dat KAS BANK zo veilig én rendabel mogelijk te werk gaat bij het beheren van de bankbalans.

Kennisintensief en verantwoordelijk werk, waarin we snel actie moeten kunnen ondernemen. Afwisseling is gegarandeerd, je leert hier iedere dag bij over marktwerking, hoe je klanten in elkaar zitten, hoe toezichthouders denken en welke dynamiek veranderende wet- en regelgeving met zich mee brengt.

Collega’s denken gelukkig graag met elkaar mee en we werken heel veel samen met andere afdelingen, denk aan Risk Management, Commercie, Netwerkbeheer en Betalingsverkeer. Alles wat wij doen is onderdeel van een keten. Trots zijn we dan ook samen, als we het goed hebben gedaan voor de klant en voor KAS BANK.

Blijf in contact, we houden je op de hoogte