1. Werken bij CACEIS /
  2. Internal Audit

Internal Audit

Met, operational, compliance en IT audits toetsen wij of CACEIS als organisatie nog het juiste doet, of de organisatie effectief en efficiënt is ingericht en of risico’s voldoende beheerst worden.

Deel op  

“Dankzij de platte organisatie én onze brede scope leer je hier veel en snel en kom je direct in contact met allerlei geledingen uit de organisatie. Werken bij Internal Audit is daarmee een uitstekende basis van waaruit je verder door kunt groeien binnen de bank. Internal Audit biedt veel inhoudelijk ontwikkelingspotentieel en heeft tevens een ‘proven record’ van medewerkers die na bij haar gewerkt te hebben uitdagende functies binnen de bank gevonden hebben.”

Bij Internal Audit leer je KAS BANK echt van binnen en van buiten kennen. Ons compacte team van professionals wordt namelijk bij vrijwel alle facetten van de organisatie betrokken. Van de ISAE3402 rapportage tot onderzoek naar klanttevredenheid. En van beoordeling van de IT-outsourcing tot de vraag of onze besluitvormingsprocessen zo zijn ingericht dat onze buitenlandse kantoren effectief kunnen opereren in hun thuismarkt.

Wij signaleren knelpunten en doen, naar aanleiding van onze onderzoeken, concrete verbetervoorstellen aan het management en de Raad van Bestuur. Ook geven, we aan het bestuur (als primaire taak) en aan de klanten van KAS BANK, zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening van de bank én dragen we zo bij aan de continue verbetering van KAS BANK.

Blijf in contact, we houden je op de hoogte